вівторок, 9 червня 2020 р.

ЗАЛУЧАЄМО ДО СПІВПРАЦІ ПРЕДСТАВНИКІВ БАНКІВ

    Сьогодні фахівці Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області на чолі з в. о. начальника управління Неонілою Пітик провели робочу нараду з представниками філії Донецького обласного управління АТ «Державний ощадний банк України», акціонерного товариства комерційного банку  «ПриватБанк» та Першого українського міжнародного банку.

      Мова сьогодні йшла про реформу обліку трудової діяльності працівників, яка полягає у поступовій відмові від паперових трудових книжок та доповнення даними про трудову діяльність громадян сформованого реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового  державного соціального страхування. Оцифрування відомостей про трудовий шлях буде здійснюватись працівниками Пенсійного Фонду України на підставі скан-копій документів застрахованих осіб.
     Обговорювались питання щодо співпраці управління з банками міста стосовно надання працівниками банків допомоги громадянам щодо отримання електронного цифрового підпису з метою подальшої реєстрації на веб-порталі  Пенсійного фонду України.