середу, 8 липня 2020 р.

«Дитяче серденько, живи!»: проходить 15 благодійна акція «Серце до серця»

   П’ятнадцята Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця" проходить під гаслом "Дитяче серденько, живи!" в усіх містах України, за підтримки Верховної Ради України, профільних міністерств, місцевої влади.
   Для успішної і вчасної діагностики малюків, якісного лікування та швидкого одужання дитячим лікарням бракує медичного обладнання.
   Мета акції - закупівля кардіореанімаційного медичного обладнання у дитячі лікарні країни, яке БЕЗКОШТОВНО обслуговуватиме діток з вадами серця.
   У містах, районах, об’єднаних територіальних громадах Донецької області проходять онлайн заходи у межах 15-ї всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи!». У зв’язку із запровадженням карантинних заходів було прийнято рішення відмовитися від масових заходів та проводити акцію в режимі онлайн.
  Структурні підрозділи у справах сім’ї та молоді, молодіжні громадські організації та молодіжні центри Донецької області проводять онлайн вікторини, флешмоби та інші активності у мережі Інтернет, учасники яких долучаються до збору коштів.
     Акція триватиме до 30 вересня 2020 року.
  Наразі триває збір коштів онлайн https://sercedoserca.com.ua/easypay/
 Можна зробити внесок через Приват 24 (відкриваємо вкладку інші платежі, в пошуку набираємо ВБФ "Серце до серця).
  Реквізити рахунку в банку

АТ КБ "ПРИВАТБАНК»

IBAN UA 02 312378 0000026001053813052

ЄДРПОУ 34354227

МФО 312378

   Призначення платежу: Благодійний внесок на закупівлю медичного обладнання для Донецької області

    Джерело: Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.