середу, 16 березня 2016 р.

Хочеш змінити життя на краще – почни з себе



        Святкові дні Масляної минули, але добрі справи посіяні благодійниками залишаються на радість людям та допомогу їх щоденному життю.
     Кожний, хто завітав до дитячого садку «Калинка» Криворізької сільської ради, потрапляє в теплу атмосферу цього закладу. Галина Броваренко, завідувач цього дитячого садка дбає про те, щоб у ньому зберігалось тепло, як у дружній родині.
Завдяки підтримці керівника ТОВ «Сортонасінницького підприємства», депутата Добропільської районної ради VII скликання Віктора Шарова в «Калинці» було замінено троє дверей, що дозволило забезпечити збереження тепла у закладі.
Раніше депутатом було вирішено проблему водозабезпечення садку, шляхом буріння свердловини. Хотілось наголосити про те, що Віктор Сергійович ніколи не залишається осторонь проблем своєї громади. Постійно співпрацює з керівництвом сільської ради та бюджетними закладами, здійснює фінансову підтримку заходів, які відбуваються в його окрузі і в районі. Так, відзначення річниці виводу військ з Афганістану не залишилось без уваги та підтримки депутата.

        В Світлівській сільській раді депутатами районної ради продовжуються добрі справи для громади. Тетяною Дорошкевич та Аліною Сметаніною організовано збір благодійних коштів на проведення весняної толоки та ремонту громадського колодязя в селищі Шевченко. Громада ставиться з розумінням до ініціатив депутатів, та вважає що добрі справи – це не обов’язково великі кошти. Люди охоче залучилися до акції.

        Спільними зусиллями громада та депутати подають приклад, як можна змінити життя свого села на краще, починаючи з себе.