середу, 16 березня 2016 р.

Вітаємо з днем народження



       Любов до майбутньої професії у людини зароджується ще змалечку. Не стало винятком таке життєве правило і для  Еміля Анатолійовича Коломійцева.
     Змалку батько-шахтобудівельник вчив сина будівництву як фундаменту всьому. Наслідуючи приклад батька, по закінченню школи вступив до гірничого технікуму  у  м. Єнакієве,  отримав спеціальність техніка-будівельника, а після служби в армії навчався в Донецькому політехнічному інституті за спеціальністю інженер-будівельник.  
      Під керівництвом  С.Г.Арутюнова Еміль Анатолійович  брав участь у будівництві  тролейбусного депо, профілакторію, стадіону у Добропіллі та інших споруд.
       З 1975 року  Еміль Коломійцев був переведений на роботу в міжколгоспне обласне об’єднання, а з часом став начальником Райагробуд. Під його   керівництвом будувались майже всі об’єкти соцкультпобуту в районі, об’єкти сільськогосподарського призначення.  
        15 серпня 2000 року Указом Президента України йому було присвоєно звання «Заслужений будівельник України»
        Добропільська районна рада вітає Вас з днем народження!   Бажаємо Вам  довголіття, міцного здоров’я, завзятої вдачі, великих життєвих сил, щастя, родинного тепла. Нехай у Вашому домі завжди панують мир і злагода. Множиться лише щастя, здоров’я і достаток.