суботу, 23 квітня 2016 р.

До дня Землі: «Енергетика та її вплив на довкілля»



 В рамках реалізації Плану просвітницької діяльності з енергоефективності Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», у Світлівській загальноосвітній школі відбувся захід на тему "Енергетика та її вплив на довкілля. Що ми можемо зробити вже зараз", який  організовано за підтримки Донецького обласного підрозділу впровадження Проекту ЄС/ПРООН.
Координатор Проекту Наталія Осипенко ознайомила присутніх з діяльністю організації, а потім відбувся  конкурс  серед учнів на знання теми щодо енергозбереження та використання відновлювальної енергії. Змагались між собою дві команди: «ПРОТОН» і «Електрон».
Кожну команду підтримували вболівальники. Номінаціями конкурсу були знання теорії, практики. Діти проявляли свої знання за допомогою малюнків. Презентували і вчились їх захищати.
 Всі присутні в залі виявили обізнаність з питань енергоефективності та отримали задоволення.  А команди отримали від організаторів заходу (Обласний підрозділ впровадження Проекту ЕС/ПРООН) солодкі призи.
Між конкурсами учасники художньої самодіяльності подарували присутнім свої пісні, в тому числі Просяник Андрій виконав авторську пісню – реп про енергозбереження.
На заході були присутніми голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна, завідуюча відділу освіти райдержадміністрації Любов Гапич.
Тамара Бєлянкіна в своєму виступі звернула увагу на те, що захід проходить в День Землі, коли треба замислитись над нашим відношенням до екології. 
Привітала усіх з цим святом та  закликала практичними справами закріпити теоретичні знання.