понеділок, 4 квітня 2016 р.

Місячник профорієнтаційної роботи



04 квітня відбулася робоча нарада голови районної ради та заступника з керівництвом КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», на якому розглядали проблемні питання розвитку медицини в районі. На теперішній час гостро стоїть проблема забезпечення кадрами середньої  ланки. Вирішено провести   місячник профорієнтаційної роботи в школах району по підготовці медичних кадрів для сіл. Захід  буде проходити з 05 квітня по 04 травня 2016 року. В ході його проведення заплановано :
1.Зустріч лікарів КЛПЗ «Добропільський  РЦПМСД» з випускниками шкіл та їх батьками, з метою як найбільшого залучення випускників до вступу в медичні освітні заклади. Роз’яснити переваги  районної програми, яка націлена на підтримку медичних кадрів та студентів.
2. Візит до медичних навчальних закладів з метою укладання контрактів на навчання.
Програма  місцевих стимулів для медичних працівників  Добропільського району на 2016-2019 роки (прийнята та затверджена рішенням Добропільської районної ради  на сесії  VІІ-2/7 від 09.12.2015) дозволить підвищити соціальний статус медичних працівників та зробити привабливою  їх роботу у сфері медичної галузі району. Також  програма надає  змогу повернути випускників в сільську місцевість та гарантувати  соціальний захист.