вівторок, 5 квітня 2016 р.

Вітаємо зі святом


  Сьогодні святкує свій День народження Почесний громадянин Добропільського району Віктор Миколайович Батицький.
       Успішний директор ЗАТ ім.Т.Г.Шевченко. Все життя він несе любов в своєму серці до рідної землі.

      Народився Віктор Миколайович в сім’ї селянина - хлібороба у с. Лиман Добропільського району. Ця робота йому подобалася з дитинства, тому не вагаючись, по закінченню Шилівської школи вступає до Ворошиловградського сільськогосподарського інституту.
   Повернувшись на Добропільщину з головою віддався отриманій професії. З 1990 р. Віктор Миколайович був обраний головою правління колгоспу
ім. Т.Г.Шевченко. Під його керівництвом ЗСАТ ім.Шевченко постійно серед лідерів сільськогосподарського виробництва Добропільського району, на вагомому рахунку в області та Україні.
    Як справжній цінитель української культури, став ініціатором збирання і збереження народних традицій та історії села. Так було створено сільський музей в с. Юр’ївка. Став засновником фестивалю народної творчості та аматорського мистецтва «Польська осінь на Доброму Полі» Багато доброго можна казати про цю яскраву людину.
    Шановний Вікторе Миколайовичу! Добропільська районна рада від щирого серця вітає Вас з цим світлим святом і бажає Вам міцного здоров’я, великого щастя, сімейного благополуччя, щоб на вашому шляху не було ніяких перешкод. У Вашій нелегкій та необхідній роботі бажаємо Вам успіхів, великих досягнень. Щоб Ваші мрії завжди збувалися, ніхто не перешкоджав досягненню поставленої мети.