вівторок, 18 жовтня 2016 р.

Таланти Добропільського району підкорили Чехію



          Сьогодні делегація району зустрічала  в місті Краматорськ переможців міжнародного конкурсу GOLD EUROPE, який проходив у столиці Чехії-Празі.
      Перші привітання, перші обійми  отримали учасники від голови районної ради Тамари Бєлянкіної та її заступника Ірини Стрепоченко, голови Святогорівської селищної ради Віктора Бєлянкіна, районного депутата  Тетяни Дорошкевич.
       Діти виглядали стомленими після тривалої поїздки. Але шквал емоцій після розповіді про перебування в Празі  переміг втому. Ми пишаємося,що серед великої кількості учасників Євгенія Рязанцева та Валентин Буганцев  посіли І місце в своїх категоріях. Софія Лиса посіла ІІ місце. 
     Окремі слова подяки керівнику групи, районному депутату Ірині Рязянцевій, яка доклала багато зусиль для організації цієї поїздки. Звісно, що поїздка не відбулася б, якби не сприяння керівництва району та спонсорів: ПАТ «Веско » ПрАТ «Огнеупорнеруд» , керівник   Євгеній Цимерман, ТОВ «Перспектива», керівник Володимир Антипенко, фермерське господарство «БіС», керівник Валерій Благов, ТОВ Агрофірма «Каравай», керівник Костянтин Кедя.
     Бажаємо нашим талантам нових перемог на міжнародному рівні, творчих успіхів  та нових горизонтів.