вівторок, 20 грудня 2016 р.

За матеріалами оперативного управління ГУ ДФС у Донецькій області з початку року зареєстровано 91 кримінальне провадження



За січень-листопад 2016 року  за матеріалами співробітників оперативного управління ГУ ДФС у Донецкій області зареєстровано 91 кримінальне провадження, з них 57 – за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, 20 – реалізації фальсифікованих підакцизних товарів, 6 – спроби розкрадання бюджетних коштів, 3 – фіктивного підприємництва, 3 – легалізації (відмивання) коштів, отриманих злочинним шляхом, по 1    службового підроблення та  шахрайства.

В т.ч. за листопад зареєстровано 9 кримінальних проваджень, з них 6 – за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, 2 - реалізації фальсифікованих підакцизних товарів, 1 - спроби розкрадання бюджетних коштів.
За кримінальними провадженнями за січень-листопад поточного року стягнуто до бюджету 10,6 млн грн, з них за закінченими кримінальними провадженнями – 2 млн грн, в т.ч. у листопаді стягнуто до бюджету за кримінальними провадженнями 1,4 млн гривень.
Спрямовано до суду з обвинувальним актом 11 кримінальних проваджень.