понеділок, 19 грудня 2016 р.

Вони віддали свої серця дітям

  На минулому тижні в Добропільському районі розпочалася традиційна акція "Віддай серце дітям".    
 Діти у передноворічні дні завжди чекають на сюрпризи і подарунки, на диво та казку. Відтак на візит завжди бажаного гостя – Святого Миколая.  
  Кожний бажаючий подарувати добро та радість в День Святого Миколая отримав від дітей листівки з побажанням отримати подарунок від святого. Керівники району і депутати районної ради сприяли, аби діти таки дочекалися на подарунки. 

  
Тетяна Слушаєнко, депутат районної ради привітала зі святом Олю Бондар, дитину з сім'ї тимчасово переміщених осіб, яка отримала від свого "Миколайчика" роутер.
 
 Тамара Бєлянкіна, голова районної ради поздоровила з днем Святого Миколая ученицю 5-го класу Добропільської ЗОШ Світлану Казановську та подарувала їй книжку "Велика енциклопедія".

   Сьогодні депутат районної ради, Віктор Карнаушенко завітав до малечі Шилівського ДНЗ "Світлячок", щоб привітати вихованців зі святом та подарувати їм бажані подарунки.
  Від імені голови Добропільської районної ради Тамари Бєлянкіної, привітала малечу та колектив дитячого садку зі святом начальник відділу організаційно-кадрової роботи районної ради Юлія Бєлова.
   В цей день кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому Миколаю.
    Тож продовжуймо цю гарну традицію, обдаровуймо дітей добром і любов'ю та нехай у всіх малюків повсякчас очі світяться радістю та щастям, а великий Чудотворець вселяє в наші душі надію і віру на краще майбутнє.