вівторок, 20 грудня 2016 р.

Святкування Миколая



    День святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят. Кожна дитинка сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Ось і дочекались цього свята учасники танцювального колективу «Фантазія» Нововодянського сільського будинку культури . Святий Миколай подарував солодощі дітям які протягом року, дарували людям радість своїми виступами,отримали солодки подарунки від народного депутата України Евгена Геллера.

     А 19 грудня в Нововодянській школі було проведено святковий захід «Забілів зелений гай, в гості йде Святий Миколай»!, участь в якому взяли працівники будинку культури, вчителі та учні. Свято відбулося за сприянням та підтримці батьків.


      Традиційно кожного року  в День Святого Миколая працівники Добропільського СБК Добропільської сільської ради   вітають зі святом Отца  Іллю та прихожан Добропільської Свято- Успенської церкви.  

      Цей рік не став винятком, колективи"Дзвоник" та "Зорінчата" завітали до церкви привітати зі святом священнослужителів: розповідали вірші та співали пісні та  подарували в музей церкви. ялинку зроблену своїми руками. Отець Ілля віддячив гостям та вручив солодкі подарунки усім учасникам свята.  


     Нехай Святий Микола вбереже всіх від різних життєвих проблем, смутку, біди відведе, хай життя не затьмарюється нічим!