вівторок, 20 грудня 2016 р.

В гостях у казки

    У дитинстві кожен із нас чекає на наймагічніше свято - Новий рік, аби перевтілитись в одного з героїв новорічної казки. 
   Можливість завітати у гості до казки з'явилася у вихованців дитячого навчального закладу "Світлячок" Шилівської сільської ради, завдяки небайдужим благодійникам. Подарували казку дітям депутат районної ради Андрій Борисов та місцевий депутат Тетяна Краузе. 


    Першу свою театралізовану виставу малеча презентувала 19 грудня, в День Святого Миколая. Вихованці зустріли своїх благодійників - "Миколайчиків" віршами, танцями та подарунками, зробленими своїми руками, але й гості прийшли не з пустими руками. Помічник районного депутата Андрія Борисова, місцевий депутат Андрій Олексюк подарував від ТОВ "Перспектива" кожній дитині набір з солодощів, яблук та канцелярського приладдя. Депутат Шилівської сільської ради Тетяна Краузе привітала дітей солодкими подарунками і розмальовками.
   Тепер новорічні вистави у дитячому садку будуть проходити в яскравій, казковій атмосфері, а вихованці і надалі будуть дарувати сміх та радість своїм гостям та вихователям.
    Колектив, батьки і вихованці днз № 23 "Світлячок" Шилівської сільської ради висловлюють своїм благодійникам велику подяку за постійну підтримку, яка свідчить про небайдуже ставлення до підростаючого покоління і розуміння непересічної важливості виховання дітей та молоді.
   Бажають своїм піклувальникам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. 
    Низький уклін вам за натхненну і самовіддану працю, за непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

 Хай вам всім Бог посилає своє благословіння на ваші добрі справи!