понеділок, 5 грудня 2016 р.

Школа місцевого самоврядування DESPRO-2016 завершилась: підсумки роботи


 1 грудня завершилась заключна сесія Школи місцевого самоврядування DESPRO.
За час роботи Школи, представники Української асоціації районних та обласних рад мали змогу ближче познайомитись з практичними аспектами реалізації українського законодавства, дізналися про новації, які несе нормативно-правова база та вчилися комунікувати.
Група Асоціації була представлена головами районних рад, їх заступниками, депутатами обласних та районних рад, а також посадовими особами місцевого самоврядування.
Як зазначив на підсумковому занятті представник Секретаріату Асоціації, Школа місцевого самоврядування має три великих досягнення: формує лідерські якості, є майданчиком для обміну досвідом та сприяє поширенню позитивної інформації про реформу.
Усі випускники групи районних та обласних рад отримали дипломи, що засвідченні підписом Керівника Швейцарсько-українського проекту DESPRO Оксани Гарнець та Президента Асоціації Сергія Чернова.
Вітаємо Тамару Бєлянкіну, голову Добропільської районної ради, з черговим здоланням вершин професіоналізму, зичимо їй міцного здоров’я, невичерпної енергії та плідної праці на ниві місцевого самоврядування.

(За матеріалами Української асоціації районних та обласних рад).