середу, 8 лютого 2017 р.

«І знову зустрілася юнь...»



   Школа - це не тільки стіни. Насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги і ті, хто щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного і ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони у пам’яті учнів, колег, і вчителів, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців.
   Криворізька загальноосвітня школа має не тільки багате минуле, творче сучасне, а й широкі перспективи розвитку у майбутнє. Впевненість у завтрашньому дні ґрунтується на високому професіоналізмі вчительського колективу, сучасних методиках виховання, тісній співпраці з випускниками і батьками.

   В цьому році навчальний заклад відзначає свій 120-річний ювілей. До цієї дати заплановано ряд святкових заходів.
  4 лютого 2017 року у Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов традиційний вечір-зустрічі з випускниками «І знову зустрілася юнь...»
  До школи завітали випускники різних років, які, навіть сягнувши найвищих вершин, усе ж уміють бути вдячними рідній школі в цілому та учителям, зокрема, за досвід і знання, які вони щедро отримували у стінах рідного закладу.
   Вдячністю була пронизана ювілейна зустріч випускників. Вир життя розкидав випускників школи по різних шляхах, по-різному склалися їхні долі. Дехто так і проживає в рідному селі, багато хто торує життєві шляхи далеко від отчого дому, а інших доля закинула так далеко, що через велику відстань не змогли приїхати на зустріч, але душею і подумками були поряд із однокласниками.
  Теплими словами та найкращими побажаннями зустріли колишніх випускників. Не обійшлося без спогадів, жартів із шкільного життя, мудрих порад та настанов випускників.
  Ця зустріч – справжнє родинне свято. Пройшли, пробігли роки… Але очі випускників не втратили веселих іскорок та блиску. І хоча у кожного своє життя, по-своєму цікаве, насичене подіями, усім було що сказати про себе, про свої здобутки, здобутки своєї родини.
  Одним словом, це був ще один день дитинства, хоч уже й дорослих людей, ще на один день усі вони стали веселими, безтурботними учнями.