вівторок, 7 березня 2017 р.

Привітання голови районної ради Тамари Бєлянкіної з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!


Дорогі добропільчанки!
Милі, чарівні, найкращі наші жінки!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня! Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, - пов’язане з жінкою.
 Cаме на тендітних жіночих плечах тримається безліч найважливіших і найважчих робіт. Жінки створюють і плекають добробут не лише свого дому, своєї сім’ї, а й рідного села, селища, всієї держави.

Все прекрасне, що є у житті, пов’язане з жінкою. І любов, і сім’я, і народження, і радість. Вона теплом, добром і ніжністю прикрашає наші дні, утверджує успіхи і підтримує у тяжкі хвилини.
Все прекрасне на землі від весни і променів сонця, все щасливе на землі – від жінки. А де жінка – там відповідальність, точність, чистота, допомога. Багато людей вдячні жінкам, які працюють в органах місцевого самоврядування. Сьогодні чотири сільські ради району із дев’яти очолюють жінки.
Найщиріші привітання з нагоди свята хотілося б висловити жінкам-депутатам районної ради. А нинішній депутатський корпус налічує їх 11.
Напередодні свята найщиріші особливі вітання матерям, дружинам мобілізованих солдатів, які виховали справжніх патріотів України, які сьогодні захищають територіальну цілісність української держави та виборюють мир на рідній землі.
Невтомними руками жінок-трудівниць створюється багатство добропільщини.
У нашій країні жінки, на жаль, мають чимало труднощів. Напевно саме тому жінки не байдужі до всього, що відбувається в Україні, й прагнуть бути почутими і тому об’єднуються в громадські організації. Дяка і найщиріші вітання жінкам, що їх очолюють.
Про досягнення, перемоги наших добропільчанок можна говорити багато. Спасибі Вам велике і низький уклін.
Підтримка мами, дружини, сестри необхідна і чоловікам щоб зростати духовно і професійно. Адже яким збіднілим був би світ, якби у ньому не було б тієї чуйності, емоційності, здатності радіти кожній дрібниці життя, які дарують  жінки!

Зі святом Вас, любі наші бабусі й матусі, сестрички і донечки,  колеги!
Прекрасні панянки, завжди залишайтеся  загадковими й ідеальними!
Ніколи не втрачайте бажання подобатися, бути цікавими і привабливими, і хай на все це у вас буде вдосталь часу. Зичу вам молодості і здоров'я, терпіння і любові!
Хай посміхаються Вам перші весняні квіти!
Хай не залишає Вас надія на краще життя!
Сімейного тепла, добра, домашнього затишку, мирного неба, міцного здоров’я, успіхів у роботі!


З повагою
Голова районної ради                                                                                Тамара Бєлянкіна