понеділок, 6 березня 2017 р.

Підведено підсумки конкурсу міні-проектів в 2017 році

   06 березня 2017 року відбулося засідання місцевої експертної групи районної ради по підведенню підсумків конкурсу міні-проектів в 2017 році. На розгляд МЕГ було подано чотири проекти. Серед них:
- "Майстерня Монтессорі" обладнання ігрової кімнати в дошкільному закладі "Малятко" Святогорівської селищної ради;
- "Тротуар у село - безпека людям" будівництво тротуару з переходом з вулиці Ходневича на вулицю Комарова, де знаходиться перехрестя і проходить обласна траса в Ганнівській сільській раді;

- "Водограй" покращення матеріально-технічної бази бюджетних установ соціально-культурної сфери Світлівської сільської ради;
- "Озеленення та благоустрій Парку молоді та спорту в с.Добропілля".
   Після представлення проектів експертна група майже одноголосним рішення визначила переможцями: 1 місце - проект "Водограй отримує від районного бюджету 25 000 грн., 2 місце - "Майстерня Монтессорі" співфінансування від району у сумі 15 000грн., за 3 місце - призовий фонд у сумі 10 000 грн. отримає проект "Озеленення та благоустрій Парку молоді та спорту в с.Добропілля".
    Проект "Тротуар у село - безпека людям" було відхилено у зв'язку з тим, що пакет документів був поданий на розгляд неповністю укомплектованим і сам проект не був представлений, оскільки представники ініціативної групи не з'явилися на засідання.