понеділок, 6 березня 2017 р.

Жінка очима дітей



                                                                                     До Міжнародного жіночого дня

У природі весна – це пора року, а в нашій Святогорівській ЗОШ І – ІІІ ст., весна – це жінка, педагог-організатор Тетяна Федорівна Бєлова. Тому що як і весна Вона кожного дня несе в школу тепло своєї душі, а іноді буває і весняним заморозком.

Якби до нас звернувся художник з питанням як намалювати портрет з Тетяни Федорівни, то ми запропонували б йому зобразити її веселкою. Тому, що коли вона фантазує, то здається, що від неї сяють фіолетові промінчики, а коли вимагає від нас зосередитися, зробити щось надзвичайне, стає енергійною, і нам здається, що вона випромінює червоні іскри. Коли ми з нею мріємо, то промінці ці стають блакитними. А очі у Тетяни Федорівни зелені, несуть спокій і затишок.
 А всі разом кольори утворюють гарну веселку, яка з’являється на безхмарному небі після дощу в ясну годину. І як важко уявити веселку без жодного з кольорів, так і не можна уявити нашу школу без Тетяни Федорівни. Нам дуже пощастило, бо наша веселка завжди поруч із нами – будь-якої пори року, в будь-яку погоду.
 Джерело: Редколегія шкільної газети "Хвилинка".