вівторок, 25 квітня 2017 р.

Відбулося засідання 15 позачергової сесії



    25 квітня 2017 року в залі засідань районної ради відбулося  засідання 15 позачергової сесії Добропільської районної ради VII скликання під головуванням Тамари Бєлянкіної.
    До порядку денного було включено 5 питань, які попередньо було детально розглянуто профільними постійними комісіями районної ради та запропоновано винести на розгляд сесії.




    Депутати заслухали в.о. начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Добропільської райдержадміністрації Тетяну Павловську, яка доповіла про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району на 2017 рік.
    Начальник фінансового управління Добропільської райдержадміністрації Валентина Тітова розповіла про внесення змін та доповнень до районного бюджету на 2017 рік.
    Про затвердження 33-х технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок виступив заступник начальника відділу у Добропільському районі Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області Сергій Зоц.
    Також розглянуто звернення Петра Дерев’янка від фракції ВО «Батьківщина»  до Президента України щодо проведення референдуму з питання заборони продажу землі сільськогосподарського призначення. Стосовно цього питання депутати вирішили направити його на доопрацювання та винесення на розгляд на наступну чергову сесію.
     З кожного питання прийнято відповідне рішення.
     Підсумки поіменного голосування