середу, 3 травня 2017 р.

В Нововодянській сільській раді відзначили ювілеї

     На минулому тижні Нововодянська сільська рада відзначила потрійний ювілей:  Нововодянської ЗОШ, будинку культури та села Нововодяне.  Сільський будинок культури  приймав гостей з усього Добропільського району.
     У холі сільського клубу жителі та гості могли ознайомитися з виставкою декоративно - ужиткового мистецтва місцевих майстрів. Гарний настрій дарували всім присутнім виступи творчих колективів та солістів закладу культури, об'єднавшись разом з працівниками школи.
     Випускники на заході згадували добрими словами тих, хто присвятив своє життя, свій педагогічний талант рідній школі, і звичайно, подарували теплі слова вдячності вчителям.
       На це свято завітала заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, яка є депутатом районної ради 2 скликань в цьому окрузі. Ірина Петрівна привітала всіх присутніх з ювілейними датами та вручила Нововодянській ЗОШ сертифікат на отримання 10000 гривень від ФГ "Агрос", в рамках соціального партнерства.
    До учасників цього чудового дійства звернулися з вітальним словом начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Літвінова та голова ГО "Добре Поле" Любов Марченко, подарувавши закладу культури мікрофони від головного спонсора глинодобувного підприємства ПАТ «Веско», ПАТ «Дружківське рудоуправління», ПрАТ «Огнеупорнеруд».  
     Найкращі слова вітань від голови сільської ради Олега Холода були адресовані жителям села: ветеранам труда, ровесникам села, багатодітним родинам, новонародженим діточкам, які були відзначені цінними подарунками.
     Бережімо ж славні традиції, звичаї та свята нашого села, примножуймо здобутки його на радість дітям та внукам нашим, бережімо ж наше село, не цураймося його свят та буднів, бо село - це криниця нашого родоводу, це наша велика родина.