суботу, 6 травня 2017 р.

Увага! Оголошується конкурс.


        З відбору перевізника твердих побутових відходів на території  Криворізької, Шилівської, Ганнівської сільських радах,  у селах, в яких є виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів КП «Агрокомсервіс» Добропільської районної ради.
  1.             Організатор конкурсу комунальне підприємство «Агрокомсервіс» Добропільської районної ради Донецької області. Найменування, фактичне місцезнаходження організатора конкурсу: КП «Агрокомсервіс» ДРР, 85000, Донецька обл., м. Добропілля, вул. Франка,18А кімн.15.
2.       Підстава для проведення конкурсу: наказ від 04.05.2017 р. № 48 КП «Агрокомсервіс» ДРР «Про визначення перевізника твердих побутових відходів у  Криворізькій, Шилівській, Ганнівській селищних радах у селах, в яких є виконавцем послуг з вивезення ТПВ КП «Агрокомсервіс» Добропільської районної ради.

3.      Місце проведення конкурсу: м. Добропілля, вул. Франка,18А кімн.15
Відповідальний за проведення конкурсу: Волковська Олена Олександрівна, головний бухгалтер КП «Агрокомсервіс» ДРР, тел. 0958068772.
4.      Для участі у конкурсі учасники повинні подати заяву на участь у конкурсі за встановленою формою і отримати конкурсну документацію за вищевказаною адресою у відповідального за проведення конкурсу.
5.      Перевізник визначається для вивезення побутових відходів з території Ганнівської, Криворізької, Шилівської сільських рад з сіл: с. Ганнівка, с. Криворіжжя, с. Новофедорівка, с. Шиловка, с. Гулєвоє, с. Василівка, с. Мирне. Кількість мешканців – 2525 чол. Загальний обсяг орієнтовно становить 1500 м3 в місяць. Відстань до полігону з розміщенням ТПВ: Шилівська сільська рада 71 км, Ганнівська сільська рада 89 км, Криворізька сільська рада 70 км.
6.      Для визначення кваліфікації учасників конкурсу конкурсна пропозиція повинна містити відомості:
-          Наявність матеріально-технічної бази (кількість, технічний стан, право використання спеціально обладнаних транспортних засобів);
-          Відомості про досвід роботи та надання послуг з вивезення побутових відходів;
-          Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації
-          Вартість надання послуг;
7.      Для участі у конкурсі його учасники подають оригінали або засвідчені у встановленому законодавством порядку копії документів:
-          Статут;
-          Свідоцтво про державну реєстрацію;
-          Свідоцтво про платника податку;
-          Довідку з банківської установи про наявність розрахункового рахунку;
-          Балансовий звіт суб’єкта господарювання за останній звітній період; довідки відповідних органів державної податкової служби і Пенсійного фонду України про відсутність заборгованості за податковими зобов’язаннями та платежами до Пенсійного фонду України;
-          Копії технічних паспортів  на спеціально обладнані транспортні засоби та довідки на проходження ними технічного огляду;
-          Довідки-характеристики спеціально обладнаних транспортних засобів
-          Інші документи, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про його здатність надавати послуги з перевезення побутових відходів.
8.      Конкурсна пропозиція подається особисто, або надсилається поштою у конверті, на якому зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу з написом: «На конкурс з відбору перевізника твердих побутових відходів » за адресою: м. Добропілля, вул. Франка,18А кімн.15
9.      Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій 05.06.2017 р. о 900годині.

В.о. директора
КП «Агрокомсервіс»                                    В.М. Скоробогатий