суботу, 6 травня 2017 р.

Співпраця громадської організації з ПРООН



5 травня 2017 року координатор Донецького обласного підрозділу впровадження проекту Наталія Осипенко у приміщенні Представництва ПРООН м.Краматорськ провела захід, на якому розглядалися подальші дії співпраці із Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду». 



 На зустрічі були присутні координатори ресурсних центрів, актив громадських організацій, від Добропільського району - Світлівський сільський голова Валентин Колосов, головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи Марина Пітик, голова громадської організації "Радість", депутат районної ради Тетяна Дорошкевич. На заході представники  районів прозвітували про стадію реалізації мікропроектів та затвердили календарний план спільних подальших дій.
У ході зустрічі було підписано Угоду про надання грантових коштів між ПРООН та ГО «Радість» с-ща Світле в особі Тетяни Дорошкевич. Нагадуємо, що громада с-ща Світле в рамках даного проекту впроваджує мікропроект «Енергозберігаючі заходи в амбулаторії ЗПСМ с-ща Світле Добропільського району Донецької області. Покращення медичних послуг.»