четвер, 22 червня 2017 р.

ПІДГОТОВКА ДО СВЯТКУВАННЯ 85-Ї РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ТРИВАЄ…



Сьогодні, 22.06.2017, за спільним головуванням заступників голів райдержадміністрації і районної ради Наталі Перекотій та Ірини Стрепоченко, відбулося чергове засідання робочої групи з відзначення 85-ї річниці заснування Донецької області.
Було зазначено, що спільним розпорядженням керівництва району від 14.04.2017 затверджено річний план районних заходів, присвячених ювілейній даті народження області.

         Члени робочої групи – Інна Дяк, Юлія Літвінова, Ольга Андрійченко доповіли про стан підготовки до фінального святкування цієї визначної події 2 липня у м.Краматорськ.
         Іриною Стрепоченко була надана пропозиція до проведення заходу підготувати презентаційні матеріали та представити на обласному святі продукцію, яка вирощується або виготовляється в районі: овочі, насіння, продукти бджолярства тощо. 
Також нею запропоновано в рамках заходу надати фінансову підтримку місцевому краєзнавцю Володимиру Подоляну, виділивши кошти на видавництво та придбання 100 екземплярів написаної ним книги з історії міст і сіл Добропільського району. Книги потім роздати по сільським та шкільним бібліотекам.
Окресливши першочергові дії, робоча група закрила своє засідання.