середу, 7 червня 2017 р.

Свято дитинства у селі Володимирівка


     Щороку, в перший день літа, в будинку культури села Володимирівка відзначається Міжнародний день захисту дітей – чудове свято радості та одвічної надії.
   Маленьких місцевих жителів та дітей із Софіївського навчально-виховного комплексу Костянтинівського району зустрічали артисти художньої самодіяльності Володимирівського сільського будинку культури.
   Ведучі свята підготували та провели спортивні змагання, різноманітні розваги, загадували загадки та запускали паперові літаки з побажаннями, в надії на те, що вони здійсняться. Учасники вокального колективу будинку культури «Селяночки» (керівник - Балик Анатолій Вікторович) співали веселих пісень. Перед глядачами виступили Ганна Гурко, Тоня Зоненко, Ярослава Гуменюк, Олександра Галушкіна, Ангеліна Середа, Олександра Колеснікова, Женя Ланцова, Юлія Григор`єва, Павленко Дмитро та Руслан. Жіночий гурт «Перлини Володимирівки» для дітей заспівали пісню «Краща мова спілкування, це українська».
  Після концертної програми було проведено флешмоб. Всі із задоволенням потанцювали під веселу музику разом з помічниками флешмобу.
  На святі був присутній староста села Володимирівка - Володимир Миколайович Сацура, який пригостив малечу морозивом. Свято дитинства пройшло весело та цікаво не тільки для дітей, а й для дорослих.