понеділок, 26 червня 2017 р.

НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ СІЛЬГОСППІДПРИЄМСТВ І ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ РАЙОНУ


 Сьогодні, 26.06.2017, в залі засідань Добропільської районної ради під головуванням заступника голови райдержадміністрації Наталі Перекотій відбулася нарада з керівниками сільгосппідприємств і фермерських господарств району, в якій прийняло участь керівництво районної ради.


На порядок денний винесено питання:
1.Щодо організації проведення збирання ранніх зернових культур урожаю 2017 року.
2.Про умови закупівлі сільськогосподарської продукції зернотрейдерами.
3.Про забезпечення виконання заходів пожежної безпеки під час збирання врожаю в сільгосппідприємствах району.
4. Про організацію впровадження заходів з локалізації та ліквідації амброзії полинолистої на території району у 2017 році.
5.Щодо дотримання правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами.
6.Про приведення до належного санітарного стану узбіч автомобільних доріг.
Перед початком наради виступила завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської райдержадміністрації Катерина Калюжна, яка доповіла про наявну можливість придбання путівок для літнього оздоровлення дітей працівників сільгосппідприємств і фермерів з частковим відшкодуванням їх вартості за рахунок районного та обласного бюджетів.
Ольга Андрійченко, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, відкрила нараду, доповівши з першого питання.
Слово для доповідей надавалося регіональному менеджеру ПАТ «Миронівський хлібопродукт» Вадиму Харковенко та першому заступнику голови правління ПАТ «Добропільський комбінат хлібопродуктів» Миколі Брич.
Одним із найактуальніших на даний момент було питання, донесене до присутніх Віталієм Кінцем, начальником 19 державного пожежно-рятувального загону відділу Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Донецькій області. Виконання заходів з пожежної безпеки –одна з найважливіших умов отримання гарного врожаю.
Після закінчення обговорення заявлених питань була здійснена приємна місія – нагородження пам’ятною адресою голів районної ради та райдержадміністрації Валерія Каніболоцького з нагоди ювілейної дати, 50- річчя з Дня народження.