понеділок, 26 червня 2017 р.

Золота молодь Добропільщини

Результатом участі делегації Добропільського району у II Всеукраїнському молодіжному форумі «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство» стало проведення районного молодіжного форуму «Золота Молодь Добропільщини». На форум з’їхалися сільські голови разом з молодіжними лідерами та активістами, колектив відділу культури і туризму Добропільської райдержадміністрації на чолі з начальником – Юлією Литвиновою, керівники громадських організацій «Громадський простір» Сергій Калінін та «Закарпаття Донбасу» Тетяна Хорошилова.

Учасники форуму обмінялися досвідом взаємодії органів місцевого самоврядування з молодіжними ініціативними групами та громадськими організаціями. Сільські голови розповідали про реалізовані проекти, які сприяють розвитку територій та згуртуванню молоді. Спілкування на форумі відбувалося в атмосфері діалогу. Кожна сільська рада представила творчу молодь, яка приємно вразила своїм талантом присутніх.
Керівники районної ради за поданням сільських голів відзначили подяками найбільш активних, ініціативних молодих людей: Максима Ляшенко, Олену Владико, Сергія Музику, Тетяну Какаріну, Світлану Лубинець, Дмитра Міщенка, Владислава Димарчука, Дарину Блашникову, Софію Живило, Віктора Мочана, а також молодих виконавців: Анастасію Єременко, Антона Рєпіна, Дарину Блашнікову, Євгенію Рязанцеву, Валентина Буганцева, Валентину Єрмоченко.
Світлівська сільська рада передала естафету проведення молодіжного форуму Святогорівській селищній раді. На завершення свята було проведено флешмоб «Молодь прагне Миру». Родзинкою форуму був момент, коли присутні випустили 50 поштових голубів в небо, як символ миру в нашій Україні.
Велика подяка Павлу Івановичу Сухомлинову, який займається розведенням поштових голубів вже 30 років за можливість проведення такого яскравого дійства.
Сподіваємося, що учасники форуму роз’їхалися по своїх громадах з величезними планами на майбутнє.
 «Не чекай, а дій» - цей вислів повинен стати меседжем для молодих і небайдужих, для ініціативних і активних мешканців району. Висловлюємо величезну подяку за надання території для проведення заходу Геннадію Селіварову та творчим колективам Світлівської сільської ради за підготовку свята.