вівторок, 7 листопада 2017 р.

Перемога наших спортсменів у міжнародних змаганнях у м.Калуш


       З 3 по 5 листопада 2017 року у м.Калуш проходив традиційний міжнародний турнір з боксу, присвячений пам’яті воїнів, полеглих в зоні АТО. З ініціативою участі у цьому турнірі виступив тренер КЗ «Дитячо-юнацької спортивної школи», депутат районної ради Павло Івахненко, звернувшись до Спілки ветеранів АТО Добропільського району (Сергія Кашукова). 
      Пропозицію Павла Івановича підтримав не тільки Сергій, а й його колеги. З метою представлення найбільшої кількості міст – учасників, до команди Донецької області увійшли 9 спортсменів з: Українська, Мирнограда, Покровська, Бахмута, Білицького, Добропілля. 

     Наші земляки повернулися додому не тільки з вражаючими від поїздки та гостинності емоціями, але й з призовими місцями - п’ять перших, 2 срібла, 2 третіх.
    У своєму інтерв’ю «Вікнам», Павло Іванович, розповів про мету участі у змаганнях і висловив слова вдячності та захоплення від поїздки.

     Тренер збірної команди Донецької області відзначив гостинність власників садиби «Джерело», де проживали гості зі сходу. Спортсмени з Донеччини були вражені екскурсією до історико-меморіального музею Степана Бандери у Старому Угринові:
    «Ми дізналися інформацію, яка була за сімома замками. А зараз ми їдемо до побратимів у госпіталь в Івано-Франківськ: провідаємо, покажемо свою повагу. Ми хочемо, щоб наші діти розуміли: це все — наша країна».
     Треба відзначити, що намір участі у турнірі підтримали небайдужі благодійники, надавши фінансову підтримку спортсменам. Велика подяка Сергію Андрійченко, Миколі Стрепоченко, Валерію Благову, Володимиру Антипенко, Олегу Сімоненко, Валерію Гончаруку, Олегу Володимировичу Сімоненко, Костянтину Кеді, Володимиру Д’якову, Андрію Федорову. Спасибі за добрі вчинки, турботу та підтримку підростаючого покоління.      Від федерації боксу м.Калуш надійшла пропозиція створити спільну команду боксерів для прийняття участі у міжнародних змаганнях, що відбудуться у Латвії. Зараз хлопці почнуть активно готуватися до цих змагань, щоб гідно представити збірну України.



     А ми в свою чергу, вітаємо наших спортсменів з перемогою бажаємо не зупинятися на досягнутому, а виборювати нові призові місця в майбутніх змаганнях.

Використані матеріали сайту http://vikna.if.ua/