пʼятниця, 3 листопада 2017 р.

Соціальний працівник – це не професія, це покликання!

Сьогодні в залі засідань Добропільської районної ради звучали привітання для соціальних працівників. 5 листопада вони відзначають своє професійне свято. Людям цієї професії практично щодня доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім'ї, з проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення  і багатьма іншими. 
З привітальним словом до присутніх звернулося керівництво району Дмитро Кірносов і Ірина Стрепоченко. Ірина Петрівна у своїй промові подякувала всім, причетним до цього свята робітникам за працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла і вручила Подяки від голови районної ради:
- Шматлай Тетяні Володимирівні, соціальному робітнику відділення соціальної допомоги вдома територіального центру, за професіоналізм, самовіддане служіння обраній справі, особистий внесок у створення належних здорових умов, турботу про інвалідів, одиноких непрацездатних громадян і вклад у визначеність дієвої соціальної політики держави;

- Ємець Людмилі Калістратівні, медичній сестрі відділення денного перебування територіального центру, за багаторічну працю, професіоналізм, самовіддане служіння обраній справі, особистий внесок у створення належних здорових умов, турботу про інвалідів, одиноких непрацездатних громадян і вклад у визначеність дієвої соціальної політики держави;
           - Куржос Тетяні Миколаївні, головному спеціалісту відділу соціального інспектування та контролю за призначенням та виплатою пенсій управління соціального захисту населення райдержадміністрації, за плідну працю, професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення на території району. 
          Культурну програму представили творчі колективи Світлівського будинку народних традицій, Ганнівського, Вірівського, Добропільського, Завидокудашівського будинків культури.
        Родзинкою свята стали показові виступи  самих соціальних працівників районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, управління праці соціального захисту населення райдержадміністрації, територіального центру  соціального обслуговування району, Добропільського об'єднаного управління Пенсійного Фонду України, міського центру зайнятості.

         Добропільська районна рада щиро вітає з професійним святом усіх працівників соціальної сфери і бажає їм міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії.