пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З МІСЦЕВИХ СТИМУЛІВ



Вчора, 02.11.2017, під головуванням Ірини Стрепоченко, заступника голови Добропільської районної ради, відбулося засідання комісії щодо розподілу коштів, затверджених Програмою місцевих стимулів для медичних працівників Добропільського району на 2016-2019 роки.
До порядку денного було включено лише одне питання про стягнення з Пєшкової Наталі Геннадіївни грошових коштів у сумі 65000,00 грн. отриманих за Програмою місцевих стимулів у Добропільському районі на 2012-2015 роки.

Пєшкова Н.Г., як молодий спеціаліст, залучений до роботи в сільській місцевості за Програмою місцевих стимулів у Добропільському районі на 2012-2015 роки, відповідно договору отримала матеріальну допомогу на облаштування в розмірі 65000,00 грн.
Згідно умов даного договору, лікар мав відпрацювати в КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на посаді завідувача амбулаторії, сімейного лікаря або на іншій посаді 5 років.
В серпні 2017 року Пєшкова Н.Г. звільнилася за власним бажанням у зв’язку з переїздом на нове місце проживання і договір про надання матеріальної допомоги припинив свою дію.
З причини недотримання зазначеною особою умов договору, виникла необхідність повернення нею суми фактично отриманої матеріальної допомоги в повному обсязі.
На засіданні комісії було обговорено деталі цього питання, заслухано пропозиції обох сторін.
Остаточне рішення буде прийнято на наступному засіданні комісії, яке планується провести 7 листопада 2017 року.