пʼятницю, 9 березня 2018 р.

До Міжнародного жіночого дня


   Сьогодні наша розповідь  про жінку, депутата Добропільської районної ради VII скликання - Камінську Людмилу Володимирівну.
   З 2005  року  вона працює в бібліотеці маленького села Новоукраїнка Святогорівської селищної ради. Вже працюючи на цій посаді, вона закінчила Словянський  педагогічний коледж за спеціальністю «Практична психологія» та Донецьке училище культури за спеціальністю «Бібліотечна справа».
Людмила порядна і працьовита жінка, вимоглива до себе і до інших.
         Завжди додержується слова і досягає поставленої мети. Вона не дає пустих обіцянок. 5 років вона була депутатом Святогорівської селищної ради, а з 2015 року – депутат Добропільської районної ради. На її рахунку немало добрих справ: дитячий майданчик в селі, підготовка матеріалу про історію села, його старожилів, організація клубу любителів  української пісні «Україночка», членами якого стали Стенькіна О.В., Анацька Г.В., Ванжа Г. М., Смучок Г.Ю., Осипець С.М., Похил В.І., Максимчук М.І., Перушко Г.О.  Ентузіазм, натхнення цих жінок просто вражає. За власні кошти вони купують костюми, організовують виступи. Тільки в минулому році колектив прийняв участь у районних фестивалях  «Весела родина», «Роде наш красний»,  святі с. Завидо-Кудашево, Дні села Спасько-Михайлівка Олескандрівського району, у заході «Тернова хустка» в с.  Шилівка.
Ці жіночки закохані в свої родини, в свою справу, творчість, пісню і роблять все з душеюі натхненням.
А у Людмили в житті стільки випробувань: тяжко хворіє батько, слабке здоров’я  чоловіка  внаслідок травми на шахті. Потребують уваги менший синочок Святослав, якому немає ще 3 років, домашнє господарство. Все вирішує, бо має міцний життєвий стержень.
Шановна Людмило Володимирівно! Вітаємо Вас  із  8 Березня!
Добра! Любові! Мрій і щастя!
Барвистих квітів і пісень!