вівторок, 4 вересня 2018 р.

Перший дзвоник в Шахівській ЗОШ


   03 вересня 2018 року в Шахівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пролунав перший дзвоник.  Цього року це перший дзвоник в новому статусі закладу - опорній школі.
     Голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна разом з районним депутатом Іваном Подлєсним  привітали дітей та батьків зі святом Знань, побажавши успішного й цікавого навчального року.




        Радість святкування урочистого заходу розділили разом із педагогічним колективом і учнями керівництво, старости і місцеві депутати Шахівської сільської ради.
      Присутній на заході Олег Безкровний, начальник відділу енергоефективності та енергозбереження Департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації, побажав всім школярам успіхів у навчанні, впевненості у власних силах, яскравих відкриттів і вірних друзів, а вчителям і батькам – гордості за своїх дітей та учнів!
      Теплі, настановчі слова на адресу своїх учнів та колег висловила очільниця школи Галина Лягуша.
     Традиційно цього дня лунали привітання і побажання, пісні і вірші.  Тож урочиста лінійка пройшла весело та швидко, в дружній атмосфері, подарувавши всім присутнім гарний настрій, а головне – радість зустрічі друзів. Адже за літо школярі встигли скучити за своїми шкільними друзями та улюбленими вчителями.
     Після урочистого заходу Тамара Миколаївна відвідала бюджетні заклади Шахівської громади, поспілкувалася з керівництвом ради щодо стану підготовки районного заходу "Неповторна материнська доля", який відбудеться 15 вересня поточного року.