середу, 19 грудня 2018 р.

Зроби добро і воно обов`язково до тебе повернеться

      Чомусь у нас вважається, що про свої добрі вчинки треба мовчати, і як правило, соромно говорити про власну щедрість чи доброту. Такі погляди потрібно руйнувати. Треба з гордістю говорити "Я роблю хорошу справу, роби як я, роби краще від мене".
   Сьогодні, в День Святого Миколая благодійники подарували Гайдобі Миколі, хлопчику з Криворіжжя, частинку свого щедрого серця. Завдяки такому подарунку, хлопчик з обмеженими можливостями зможе комфортніше себе почувати в новому інвалідному візочку.

   Дякуємо за благодійність: Антипенко Володимиру Вікторовичу; Борисову Андрію Михайловичу;  Вальту Віталію Олександровичу; Голованьову Володимиру Миколайовичу; Гришаєву Віталію Миколайовичу; Дудушко Світлані Іванівні; Круговому Андрію Львовичу; Каніболоцькому Валерію Івановичу; Кірносову Дмитру Олександровичу; Мірошнікову Тимофію Борисовичу; Лінкіну Олексію Миколайовичу; Павловій Анні Іванівні; Сидоренко Тетяні Борисівні; Стрепоченко Ірині Петрівні; Тихоновій Лілії Тамазівні; Тютюнник Наталії Вікторівні; виконавчому апарату Добропільської райдержадміністрації; відділу освіти Добропільської райдержадміністрації; Добропільському районному центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді; профкому податкової на чолі з Безверхньою Аллою Степанівною; територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району; Добропільській районній організації політичної партії Блок Петра Порошенка "Солідарність".
   В цьому році акцію "Віддай серце дітям" підтримав депутат Покровської міської ради Андрійченко Сергій Сергійович.
     Благодійна організація "Династія С" подарувала хлопчику солодощі та фрукти.
     "Зроби добро і воно обов`язково до тебе повернеться!".
   Роблячи добрі справи безкорисливо, ми допомагаємо комусь поліпшити життя, а значить і міняємо світ в цілому. Сьогодні ми разом змінили на краще дитячий світ Миколки Гайдоби.