середу, 19 грудня 2018 р.

Святий Миколай крокує по району

Костелецька Дар`я з мамою
  Сьогодні і дорослі, і діти святкують День Святого Миколая. Прославився цей святий своїм покровительством бідним людям, сиротам і просто дітям.
 Коли Людмила Наровілова з Тетяною Сидоренко завітали 19 грудня вранці в родину Губарець Наталі  Володимирівни, вона сказала, що її 8-річний хлопчик Родіон не спав з 5 години ранку, все чекав Святого Миколая....
 Цей сонячний хлопчик, незважаючи на тяжку хворобу, просто випромінював світло, радість, задоволення. Святий Миколай передав йому теплу куртку, конструктор "Лего", автомобіль на пульті та солодощі.
Ковальови Олексій та Микола з мамою Оксаною Сергіївною
  В рамках соціального партнерства мід Добропільською районною радою (Бєлянкіна Т.М.), райдержадміністрацією (Кірносов Д.О.), ПрАТ "Глини Донбасу" (Ткач І.В.) за сприяння ГО "Добре поле" (Марченко Л.О.), районної жіночої організації (Броваренко Г.В.) 8 дітей району з багатодітних малозабезпечених сімей та сімей, що опинилися в складних життєвих умовах, отримали одяг  та ласощі.
  Серед них Костелецька Даринка, брати Ковальови Олексій та Микола з смт Святогорівка, Губарець Радіон, Сидорук Олександра, Нестеренко Олександр з села Золотий Колодязь, Байрамов Тарас та Костюченко Вікторія з сіл Завидо-Борзенка та Завидо-Кудашеве.
    Хай не тільки одяг, а і добро Святого Миколая зігріває душі наших діточок.
Губарець Родіон з мамою Наталею Володимирівною

    
Нестеренко Олександр і Сидорук Олександра з мамами
                                                                                   Наровілова Людмила Володимирівна