четвер, 31 січня 2019 р.

Навчальний семінар з секретарями селищної, сільських рад

     30 січня 2019 року в приміщенні Добропільського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції Донецької області начальником відділу Прокофієвою І.М. було проведено навчальний семінар з секретарями Святогорівської селищної  та Ганнівської, Добропільської, Золотоколодязької, Нововодянської, Криворізької, Світлівської, Шахівської сільських рад Добропільського району з опрацювання законодавства щодо державної реєстрації актів цивільного стану.

   Крім того, на виконання плану заходів по реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» на січень 2019 року секретарям було роздано буклети Міністерства юстиції як наочної інформації, а саме: «Пам’ятка для боржника», «Пам’ятка для стягувача», «Стоп насильство», «Отримуй аліменти” та інформаційне видання «Вісник юстиції» (січень 2019 року) для подальшого розміщення на інформаційних стендах рад та розповсюдження серед населення.
   Також, було проведено інформаційно-правову зустріч з секретарями виконавчих комітетів на тему “Соціальні гарантії, встановлені законом України “Про Державний бюджет” у 2019 році”.



 За інформацією Свєтлічної Дар'ї.