середу, 29 квітня 2020 р.

Слабкі сторони – трансформація в гідності!


  Багато людей погодяться з тим, що наша впевненість у своїх силах залежить від нашої компетенції. А для того, щоб її розвинути, потрібно максимально ефективно використовувати свої сильні сторони, водночас контролюючи й мінімізуючи слабкі. Та наша людська природа, влаштована таким чином, що більшість людей не вміє себе хвалити і тим більше критикувати. Для того, щоб розвинути навички вдалої самопрезентації у шукачів роботи, 28 квітня 2020 року в Добропільському міському центрі зайнятості відбувся вебінар «Мої слабкі та сильні сторони».
  Під час вебінару кожен з присутніх мав змогу визначити плюси та мінуси, на яких треба акцентувати увагу, на прикладі своєї власної професії. Особливу увагу фахівчиня приділила питанню, яке стосується виграшній презентації саме слабких сторін. Відповідаючи на запитання про негативні якості, не потрібно називати абстрактні або «хороші» недоліки. Завдання шукача роботи – показати, що він усвідомлює свої недоліки, вміє з ними боротися і працювати. 
   При прийомі на роботу кожен роботодавець прагне відшукати не тільки гарного фахівця, але й порядну людину. Щирість забезпечить про Вас краще враження,ніж вигідні точки зору. Тому треба бути чесним передусім перед самим собою, вірити в себе і свої сили, тоді успіх не змусить себе чекати. 
Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.