середу, 29 квітня 2020 р.

Скайп-зв’язок на тему «Актуальні питання щодо подання квартальної звітності»

 
 Здоров´я та безпека платників – головний пріоритет ДПС, як соціально-відповідального органу. З метою попередження інфікування і поширення корона вірусу COVID-19 Мирноградська ДПІ Покровсько-Добропільського управління Головного управління ДПС у Донецькій області наполегливо рекомендує платникам податків утриматись від відвідування Центрів обслуговування платників без нагальної потреби, особливо, якщо послугу, яку ви збираєтесь замовити, можна отримати дистанційно.
  Саме отримання однієї з найбільш поширених адміністративних послуг, а саме відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків (довідки про доходи) і стало темою чергового відеозв´язку з платниками податків. 
   Всі електронні сервіси ДПС, зокрема – Електронний кабінет, є дуже зручними, корисними та надають можливість працювати дистанційно. Вхід до електронного кабінету здійснюється за посиланням: https://cabinet.tax.gov.ua а також за посиланням через офіційний вебпортал ДПС. 

Джерело: Покровсько-Добропільське управління ГУ ДПС у Донецькій області.