четвер, 17 листопада 2016 р.

Студент року з Добропільського району



   З нагоди міжнародного Дня студента  Анастасія Соломко  нагороджена памятною відзнакою «Студент Року» та почесною грамотою за високі досягнення в навчанні та активну участь у  культурному розвитку  Донецької медичної Академії.

 Соломка Анастасія Ігорівна народилась в с. Новофедорівка 27.07.1996. У 2014 році закінчила школу з золотою медаллю  та пішла навчатися в Дніпропетровську медичну Академію. Багато подій відбулося в житті Анастасії: в школі вона була активісткою, приймала участь у шкільних, районних, всеукраїнських міжнародних конкурсах та олімпіадах. На протязі 6 років навчалася у танцювальному колективі «Аеліта», де досягла високих результатів. Має безліч нагород  за високі успіхи в навчанні, є членом малої академії  наук України.
  Анастасія навчається вже на третьому курсі Академії, продовжує займатися хореографією, працює в студентській раді, відповідає за культурно - масовий сектор, активно займається політичною діяльністтю, розвитком  студентського самоврядування. Свої ідеї відстоює в політичному блоці «Молодіжна рада Дніпра»  на посаді секретаря. 
   Навчання для неї це перший пріоритет, тому що лікар має бути досвідченим і відповідальним.
     Тож бажаємо  усім студентам легкого навчання і безтурботної юності. Нехай все дається легко, із задоволенням, хай радуєе кожен день! Нехай у  житті всі дні будуть сонячними, наповненими радістю й успіхами,  вірних друзів, взаємного кохання і здоров'я!