вівторок, 29 листопада 2016 р.

Запроваджено нові сертифікати приймання електронної звітності ДФС


  Акредитований центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Державної фіскальної служби України (далі - АЦСК ІДД ДФС) на офіційному веб - порталі (http://acskidd.gov.ua) повідомив про те, що з 15.11.2016 року:
  - підписання повідомлень ДФС (квитанцій, інформаційних розсилок, тощо) здійснюється окремим сертифікатом, призначеним для накладання електронного цифрового підпису: SFS_1.cer.
- зашифрування повідомлень на ДФС (звітність, договори, тощо) здійснюється окремим сертифікатом, призначеним для шифрування: SFS_2.cer.
   Завантажити зазначені вище технологічні сертифікати можна у розділі «Сертифікати АЦСК» за посиланням http://acskidd.gov.ua/ca-certificates.
  Платникам Добропільської ОДПІ для отримання безкоштовного ключа електронного цифрового підпису (ЕЦП) потрібно звернутися до пункті реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно – довідкового департаменту Державної фіскальної служби України, який знаходиться у Центрі обслуговування платників ДПІ у м. Краматорську: м. Краматорськ, бульвар Машинобудівників, буд.22, зала 3, довідки за телефоном: (06264) 7-43-87.  Режим роботи: понеділок – четвер з 9-00 до 18-00, п’ятниця з 9-00 до 16-45, перерва з 13-00 до 13-45.
  Більш детальну інформацію щодо послуг ЕЦП, у т.ч. щодо режиму роботи відокремлених пунктів реєстрації користувачів АЦСК ІДД ДФС розміщено на офіційному сайті АЦСК ІДД ДФС (www.acskidd.gov.ua).