вівторок, 31 січня 2017 р.

У Донецькій області на одного фіктивного зернотрейдера-експортера стало менше



  Головне управління ДФС у Донецькій області продовжує проводити комплекс широкомасштабних організаційно-практичних заходів «Рубіж-2017».
Так, співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Донецькій області спільно з працівниками Прокуратури Донецької області та Служби безпеки України в рамках кримінального провадження зареєстрованого за ч. 1 ст. 205 (фіктивне підприємство) та ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України припинено протиправну діяльність групи осіб пов’язану з мінімізацією митних платежів.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів, спрямованих на документування злочинної діяльності фігурантів кримінального провадження, проведено 4 обшуки за результатами яких вилучено понад 3 тис. тон сільськогосподарської продукції на загальну суму 9 млн гривень, а також документи бухгалтерського, податкового, складського обліку, чорнові записи, незаповнені бланки з відбитками печаток та підписами суб’єктів підприємницької діяльності нерезидентів та комп’ютерну техніку, що мають відношення до кримінального провадження як доказова база злочинної діяльності фігурантів.
 Слідство триває.