вівторок, 14 березня 2017 р.

Вітаємо з ювілеєм!!!



   На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаються із вирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу на обличчі, а інколи й у душі, таких трудівників, порядних та самовідданих людей, як Терентьєва Пелагея Василівна - жительки с.Новофедорівка, яка 14 березня відзначила  своє 90 -річчя .

    З привітаннями і подарунками до неї  завітали Криворізький сільський голова Ріта Удовик, бібліотекар Оксана Соломко та завідувач сільським клубом Світлана Колеснікова та сусіди.
    Нелегка доля випала цій жінці. Позаду залишилися роки, сповнені радощами і болем, невдачами та успіхами, її юність обпалила війна.  Жіночі руки ніколи не знали втоми: сіяли, жали, пекли. 
    За велике трудове життя, за доброту і мудрість сьогодні подякували цій жінці, подякували  її сину, і сусідам, які  з любов`ю опікуються і допомагають  Пелагеї Василівні.
   Гості побажали іменинниці та її родині здоров’я ще на довгі роки, достатку, поваги від односельчан і МИРУ. Бо саме спокій в державі і є найзаповітнішою мрією Пелагеї Василівни.