четвер, 30 березня 2017 р.

Виїзд соціальних служб

 

28 березня 2017 року в Нововодянській ЗОШ I – III ст. відбулися загальні батьківські збори, в яких прийняли участь спеціалісти Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та медична сестра наркологічного відділення м. Добропілля. Психологом мобільної бригади № 12 м. Добропілля та спеціалістом центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді були проведені бесіди з батьками та дітьми на теми: «Насилля в родині», «Небезпечна соціальна гра – Синій кит». Медичною сестрою було зроблено доповідь на тему: «Наркоманія в молодіжному середовищі».
     В заході прийняло участь 60 осіб, із них 20 батьків та 40 дітей. По закінченню заходу учасники отримали інформаційно - просвітницькі листівки. Також під час виїзду в Святогорівській селищній раді, Нововодянській та Ганнівській сільських радах проведено перевірку цільового використання допомоги при  народженні дитини, відвідані сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах.

  В родинах були проведені бесіди щодо ведення здорового способу життя, надано рекомендації з виховання дітей та ведення побуту. А також були відвідані сім’ї учасників антитерористичної операції, внутрішньо переміщених осіб. Членам родин були надані поради та рекомендації.
 Джерело: Добропільська райдержадміністрація.