пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Зібрання у форматі Town Hall Meeting



28 вересня 2017 року о 15.00 у місті Волноваха в Районному центрі культури і дозвілля відбулися зібрання у форматі Town Hall Meeting на тему «Стратегії розвитку молодіжної політики Донецької області».
Захід організувала Лабораторія законодавчих ініціатив спільно з Лігою інтернів і Міністерством молоді та спорту за ініціативою народного депутата України Дмитра Лубінця в рамках Програми USAID «Рада: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.
До участі були запрошені активна молодь, представники органів самоврядування, виконавчої влади, представники громадських організацій та молодіжних центрів. На зібрані були присутні заступник міністра сім’ї, молоді та спорту Олександр Ярема і начальник департаменту Донецької ОВЦА Лілія Золкіна.
Всі присутні долучилися до вироблення концепції розвитку молодіжної політики в регіоні через створення молодіжних центрів.
Делегація Добропільського району, яку очолювала заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, також взяла участь у форумі.