пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

Пам`ятаємо, сумуємо...



      З почуттям глибокої скорботи у серці колектив  Шилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Добропільська районна рада сприйняли  повідомлення про передчасну смерть  педагогічного працівника школи  Макаренко Надії Микитівни.
     Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішла із життя людина, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління учнів. Вміло вчила їх мудрості та відповідальності, скеровувала обрати майбутню професію.

     Надія Микитівна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, принциповістю, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, врівноваженою, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч. Майже все життя( педагогічний стаж складає 53 роки) Надія Микитівна віддала школі,досягла гарних успіхів і при цьому не забувала  розповідати про досягнення та успіхи інших.
       Займала посаду завідуючої  Бірючанської початкової школи Добропільського району (1967 р.), Новоторецької середньої школи Добропільського району (1974 р.).
       З 1977 року  переведена  вчителем російської мови у Шилівську середню школу.
      У 1980 році була вибрана головою виконкому Шилівської сільської ради.  У 1986 році по закінченню скликання була переведена у Шилівську  середню школу вчителем російської мови та літератури.
      З 2001 року по 2017 рік займала посаду директора Шилівської ЗОШ І-ІІІ ст. Надія Микитівна  працювала у даному закладі майже 40 років.
     Вона  була  дуже енергійною людиною, талановитим керівником, гарною матір’ю,бабусею  чуйною людиною. Завжди виношувала  нові, цікаві ідеї, уміла зацікавити ними інших, невтомно творила і плекала рідну школу, якою жила до останнього подиху.
    Її несподівана, передчасна смерть — втрата для рідних і близьких, для колег та учнів школи. Висловлюємо слова глибокої скорботи рідним та близьким покійної.
    Світла пам’ять про Надію Микитівну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях.