четвер, 9 листопада 2017 р.

Благодійна акція «Віддай серце дітям!» в фотографіях і фактах



                          Рік 2008-й
 

     Це був другий рік проведення благодійної акції до Дня Святого Миколая в Добропільському районі.
    На ялинці в районній раді замість новорічних іграшок були листівочки 38 дітей (інвалідів, сиріт, з багатодітних малозабезпечених сімей, сімей чорнобильців).

    Гудзоватий Антон (12 років) з села Криворіжжя написав в своїй листівочці так: «Вітаю всіх з Новорічними святами. Бажаю добра і здоров`я. Дуже хочу, щоб Святий Миколай подарував мені футбольний м’яч». Роль Святого Миколая взяв на себе фермер з сусіднього села,  на той час депутат районної ради  Каніболоцький Валерій Іванович. Він подарував хлопчику не тільки футбольний м’яч, а ще й футбольну форму.
   Голова райдержадміністрації тих років  Середа Ю.І. подарував Драчу Андрію з села Добропілля футбольний м’яч, а голова районної ради на той час  Гапич М.М. – тенісний комплект Старцеву Олександру з с. Матяшеве.
    В день відкриття ялинки Богданов Геннадій Андрійович (ЗАТ «Веско») разом з сином Богдановим Андрієм Геннадійовичем (ЗАТ «Огнеупорнеруд») першими зустрілися з Залівадною Катею і Саладовніковим Вадимом з селища Світле і вручили їм бажані іграшки.
    Серед партійних організацій найактивнішою  в цьому заході була районна партійна організація «Наша Україна - Народний Союз», яку очолювала Закутня Світлана Іванівна. Члени цієї партії придбали 6 прекрасних іграшок і особисто їх вручили сільським дітям.
    Надя Крючкова одержала красиву ляльку і назвала її Аліса, а Лоліта Копил, приймаючи іншу ляльку, заспівала біля ялинки новорічну пісню.
    Благодійна акція «Віддай серце дітям!» в районі прижилася.
   21 грудня 2008 року настоятель Києво-Печерської Лаври, владика Павло вручив Стрепоченко Ірині Петрівні Знак Української Православної церкви і Грамоту Метрополіта Володимира за благодійну діяльність. Це була велика гордість для районної жіночої організації, бо саме ця жінка була ініціатором нашої доброї справи.

     На знімку: Шевченко Віталій Олександрович, заступник голови райдержадміністрації в 2008 році,  вітає з Днем  Святого Миколая Залівадного Валентина із селища Світле. Сьогодні хлопчик навчається в 11 класі.




Голова Добропільської районної жіночої організації Л.В. Наровілова.