четвер, 7 грудня 2017 р.

ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ!



Шановні працівники та ветерани
органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад!
Прийміть від районної ради найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування.
  Становлення нашої країни, як незалежної держави, у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами – майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів, посилення їх здатності активно долучатися до участі в управлінні регіональними і державними справами.

День місцевого самоврядування — це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми Добропільського району, дбають про його розквіт і зростання.
З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого регіону і держави в цілому.
Від усього серця бажаю всім міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашого району.
Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.
         Родинного всім затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань!

Голова Добропільської
районної  ради                                                            Т.М.Бєлянкіна