четвер, 7 грудня 2017 р.

ЛЮДИНА ВІДОБРАЖАЄТЬСЯ У СВОЇХ ВЧИНКАХ

                      Є на селі такий депутат
   «Ініціативний, наполегливий, з високим почуттям відповідальності за стан справ сільської ради та всієї громади» - так характеризують свого колегу депутати Нововодянської сільської ради. А ще – він «справедливий і уважний у ставленні до громадян села та їх звернень». Усі ці епітети стосуються однієї людини – Редьки Олександра Івановича.

    Олександр народився, виріс і проживає в сільській місцевості. І професію собі обрав, пов’язану із селом. Швидше за все він став ветеринаром тому, що дуже любив тварин.
  Про те, що ця професія не тільки гуманна, але й важка як фізично, так і психологічно, а також досить важлива на державному рівні, не замислювався. Зрозумів це, коли почав працювати ветеринаром у колгоспі імені Урицького.
  Проте, виявилося, що робота з людьми набагато важча і складніша. Односельці помітили здібного, чесного, принципового спеціаліста в господарстві. І на чергових виборах до місцевих рад громада висловили Олександру Івановичу свою довіру, обравши сільським головою.
   Бути сільським головою - велика відповідальність, треба щоденно вирішувати питання життєдіяльності земляків. А їх, звичайно, як і у кожної громади, безліч.
   І, на якій би посаді не перебував Олександр Редька, він себе зарекомендував відповідальним і принциповим,досвідченим і талановитим працівником та керівником.
   Завжди приймає активну участь у громадському житті села. До того ж, є доброю і чуйною людиною. За всі ці якості у 2015 році його обирають депутатом сільської ради.
  Взагалі, напередодні Дня місцевого самоврядування, хотілося б побажати і громаді, і депутатам більшої активності у вирішенні всіх важливих для громади питань. Адже народна мудрість говорить: «Ніхто не подбає про нас краще, ніж ми самі».