середу, 27 грудня 2017 р.

Про податки - школярам


З метою виховання майбутніх свідомих громадян сумлінними та законослухняними,  фахівці Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області проводять роз’яснювальну та виховну роботу з майбутніми платниками податків. Це дозволяє вже в юному віці мати розуміння важливості партнерської взаємодії між контролюючими органами та платниками податків.
Днями працівники інспекції привітно зустрічали учнів 9 - 11 класів Святогорівської загальноосвітньої школи.

Під час екскурсії  Центром обслуговування платників, начальник відділу обслуговування платників Соколова Н.І. ознайомила школярів з роботою консультанта – модератора ЦОП, поінформувала про електронні інформаційні ресурси ДФС України, направлені на підвищення якості інформування  та обслуговування платників податків. Старшокласники дізналися  про впровадження сучасних технологій в органах Державної фіскальної служби, за допомогою яких платники та громадяни мають можливість обмінюватись інформацією з податковими органами та знайти для себе необхідну інформацію.
Завершилась зустріч лекцією на тему: «Податкова система України. Права та обов’язки платників податків», під час якої учні змогли більше дізнатись про податки та їх призначення в державі, сучасну модель фіскальної служби.
Фахівці інспекції висловили сподівання, що юнаки та дівчата будуть усвідомлено виконувати покладені на них державою обов’язки по сплаті податків.
                      
Джерело:Добропільська ОДПІ ГУ ДФС  у Донецькій області.