середу, 31 січня 2018 р.

Сесія Золотоколодязької сільської ради



     30 січня 2018 року в приміщенні адміністративної будівлі Золотоколодязької сільської ради під головуванням сільського голови Тетяни Сидоренко відбулася 31 чергова сесія ради сьомого скликання.
    Участь у засіданні взяло керівництво райдержадмінстрації, начальник фінансового управління Добропільської  райдержадмінстрації Валентина Тітова, заступник начальника відділу головного управління Держгеокадастру в Донецькій області  Сергій Зоц, директор Золотоколодязької ЗОШ І-ІІІст. Оксана Солоп, депутати та мешканці сільської ради.
     Місцеві обранці  розглянули п'ятнадцять питань порядку денного. Серед них:
3 питання сільського бюджету (внесення змін в 2017 і 2018 роки та затвердження звіту про виконання за 2017 рік), земельні, звіт сільського голови про роботу сільської ради та виконавчого комітету за 2017 рік. 
   Затверджено декілька Програм, що стосуються підтримки учасників АТО та членів їх сімей, соціального захисту осіб, переміщених з тимчасово окупованих територій та зони проведення АТО, відшкодування частини відсотків за кредитами по заходах з енергозбереження, поховання невідомих та безрідних громадян. З усіх інших питань прийнято відповідні рішення.