суботу, 28 квітня 2018 р.

Про санаторно-курортні путівки до Державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій «Зелена Гірка» МОЗ України

   КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико – санітарної допомоги» повідомляє про отримання областю санаторно-курортних путівок до Державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій МОЗ України «Зелена Гірка», розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Вавилова,14.
   Термін путівки 25 днів з 24.05.2018 по 16.06.2018. Приймаються діти від 5 до 18 років (без батьків). Путівки безкоштовні.
   Показання для лікування:
   Неспецифічні захворювання легень (рецидивуючі хронічні бронхіти в стадії ремісії, реконвалесцентки після гострої затяжної пневмонії, хронічні захворювання носоглотки (хр. тонзиліт, ларингіт, фарингіт, синусит, риніт, та ін., бронхіальна астма (не вище 1 ст. важкості)в межприступному періоді, часті гострі респіраторні захворювання, вроджені вади легень).
   Протипоказання:
- Бронхіальна астма тяжкої та середньої тяжкості, гормонозалежна форм.
- Наявність дихальної недостатності будь якого ступеню.
- Кровохаркання, легеневі кровотечі.
- Усі захворювання органів дихання у гострому періоді.
- Полінози у період цвітіння дерев та трав.
- Загальні протипоказання, які виключають направлення дітей на курорт.
    У разі потреби дітей диспансерної групи у вищезазначених путівках пропонуємо батькам звернутися до амбулаторій ЗПСМ за місцем мешкання.