четвер, 26 квітня 2018 р.

Робочі будні старости


   В ході робочого візиту до села Никанорівка Шахівської об’єднаної громади голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна ознайомилася зі змінами, які відбулися в селі після об`єднання громад. Староста Никанорівки та ще п’яти населених пунктів Віра Іваняк відзначила позитивні перетворення в житті громади: збільшилося фінансування на вирішення соціальних проблем, люди відповідальніше ставляться до території, на якій проживають.
   І дійсно, в порівнянні з минулими роками, село неначе розквітло. Ввечері територія сяє від вуличного освітлення, пам’ятники відремонтовано, облаштовано дитячі майданчики, триває облаштування меблями та ігровим обладнанням дитячого садочка, розпочався ремонт фельдшерського пункту і треба окремо зазначити, що тут дбають про людей з обмеженими фізичними можливостями, насамперед, до ФП установлено пандус.  

 



      
 Також увагу приділяють і учням. Для тих, хто їздить на навчання з Никанорівки до села Шахове облаштовуються спеціальні зупинки. 
  
       
 Крім того, за ініціативою голови об’єднаної громади Володимира Кучеріненка, в кожну установу завозиться очищена питна вода. З метою упорядкування території громади, в кожну оселю завезено вапно.
  Також, Тамара Миколаївна разом зі старостою побувала в клубі, бібліотеці, поспілкувалася з жителями села.
  Оскільки в України триває медична реформа, жителів цікавлять питання медичного обслуговування в майбутньому. На жаль, на сьогоднішній день, жителі не задоволені якістю медичного обслуговування в Шахівській амбулаторії, тому заплановано в найближчій час організувати зустріч жителів з районними медичними керівниками, які роз’яснять принципи реформи та методику приписної кампанії.