четвер, 26 квітня 2018 р.

Виїзні акції Добропільського міського центру зайнятості до Шахівської об’єднаної територіальної громади

   Добропільський міський центр зайнятості проводить постійну роботу щодо активної співпраці з Шахівською об’єднаною територіальною громадою.
   24.04.2018 фахівці центру зайнятості провели виїзну акцію з використанням мобільного центру професійної орієнтації для жителів ОТГ  села Шахове.
   Візит до громади розпочався із спілкування директора центру зайнятості Вікторії Бугаєць з  сільським головою Володимиром Кучеріненко, під час якого було обговорено питання якісної співпраці між службою зайнятості та громадою, сприяння розвитку малого підприємництва в громаді, залучення широкого кола населення та роботодавців до отримання соціальних послуг служби зайнятості на території громади, організації громадських робіт.
  Присутнім була надана інформація щодо можливості проходження професійного навчання за сприяння служби зайнятості та здобуття професійної освіти в навчальних закладах області, насамперед, у центрах професійно – технічної освіти Державної служби зайнятості. Фахівцями центру також було надано індивідуальні консультації з питань зайнятості. В заході взяло участь 27 мешканців Шаховської об’єднаної територіальної громади.
   В цей же день відбувся захід для учнів старших класів Шахівської загальноосвітньої школи. Школярі переглянули анімаційні профорієнтаційні відеоролики, дізналися про професії, які затребувані на місцевому ринку праці, про послуги, які надає служба зайнятості, з акцентом на надання послуг учням ЗОШ та випускникам. Ознайомилися з можливістю пройти профорієнтаційне тестування на автоматизованому робочому місці «Профконсультант» на сайті державної служби зайнятості в «Центрі профорієнтації» на Google Play. В заході взяло участь 58 учнів школи.
Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.